15 Ağustos 2013 Perşembe

Sevdanın Branşı Olmaz!

Amatör ruh,amatör mücadele ve arma aşkı bu sezonda tribünlerde yerini alacak.Geçen sezon gösterilen emek ve azimin karşılığını alamayan sporcular maç bitiminde gözleri hep tribünlerde oldu.Çoğumuzun haftasonları gitmeye üşenip aksattığı o maçlarda belki de daha fazla emek ve alınteri vardır.


Geçen sene büyük yatırımlar ile geniş çaplı atılım yapan Voleybol camiasına ultrAslan Anadolu Yakası sahip çıkarak maçlara daha yüksek katılımla gidileceğini mücdeledi.Ben dahil bu hepimizin sevinmesini gerektirecek bir durum.Belki de bir '' döner ekmek '' fiyatında çıkarılan bu biletlerin sadece Fenerbahçe maçlarında dolması hem takıma hemde emeğe saygısızlıktır.İstanbul'da olduğum müddetce bu tip maçlara gitmeye önem vereceğim,umarım benim gibi düşünen insanların sayısı oldukça fazladır.

Bir diğer şube ise Basketbol.Bir ekol olunacaksa bunun tek yolu istikrardır.Bu sene Euroleague de tekrar mücadele edeceğiz.Uzun yıllar sonra NBA ıle kıyaslanan tek organızasyon olması müthiş bir prestijdir ve bu organızasyonun en sempatık en ateşlı taraftar grubunun ultrAslan olması bunun bir alt yapı olmasına kaynak olabilir.Klup eksık yönlerı ve gerekli atılımları yapacaktır,bu onların sorunu! Bizim görevimiz içeride dışarıda en az 2010-2011 sezonun daki atmosferı tekrardan parkelere yansıtmak.Bunun içinde taraftar ortalamasının en yükseklerde olması gerekmektedir.Barcelona macında kı ''ESPN'' kanalının yapmış olduğu belgesel ultrAslan'ın prestıjını yukseltmekle kalmamış Türk basketboluna olan ilgi ve algının değişmesınede yol açmıştır.

Aynı şekilde ezeli rakibimiz olan Fenerbahçe için de geçerli bu durum.Onlarda geçen yılın acısını bu sene çıkarmak isteyeceklerdir.Ancak karşılarında içeride ve dışarıda ayırt etmeksızın bizleri bulacaklardır.Başlıkta da belirtildiği gibi '' Sevdanın Branşı Olmaz '' kardeşim.Gel.. ne olursan ol gel.

Ülker Spors Arena 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder