3 Ağustos 2013 Cumartesi

GALATASARAY 1-0 Porto



Emirates Cup’ta ilk gün maçlarının ardından Galatasarayımız liderlik koltuğuna yerleşti.
Her galibiyete üçer, beraberliğe ve gole ise birer puan verilen turnuvada Galatasaray’ın toplam dört puanı bulunuyor. Arsenal ve Napoli’nin 2-2’lik beraberliğin ardından üçer puana çıktığı tabloda takımımıza 1-0 mağlup olan Porto’nun ise henüz puanı yok. Turnuvada herhangi bir puan eşitliği hâlinde takımların rakip kaleye gönderdikleri isabetli şut sayısına bakılacak. Yine beraberlik durumunda iki takım şampiyonluğu paylaşacak.

Sıra Takım          O G B M A Y P
1. Galatasaray   1  1 0  0 1 0 4
2. Arsenal          1  0 1 0  2 2 3
3. Napoli            1  0 1 0 2  2 3
4. Porto              1  0 0 1  0 1 0

Emirates Cup’ın ikinci gününde Napoli ve Porto, TSİ 16.00’da Emirates Stadium’da karşı karşıya gelecek. İkinci maç ise Galatasaray ile Arsenal TSİ 18.20’da birbirlerine rakip olacak. Şampiyon, Emirates Cup’ı ikinci karşılaşmanın düzenlenecek tören sonrası alacak.


Maçtan kısa anektodlar vermek gerekirse bekledğimden daha verimsiz oynayıp bireysel oyuncularla alınmış bir puan olduğu için pek önemsemedim,çünkü hala ciddi anlamda eksikler var.Halının altına atarak hiçbir sorunu çözemezsiniz gün gelir o kir başka bir yabancı tarafından bedeli ağır bir şekilde ödenir.Öncelıkle sunu artık kabul edelım Hamıt Altıntop ve Dany ıle bu ıs gıtmez,gidemez.Hazırlık surecını anlarım,kondısyon yetersızlıgını anlarım,psıkolojık etkenlere takılmasını anlarım ama ruhsuzluk asla tahamul edılemez.Kaptırdığı topların hiçbirine dönüp bakmayan oyuncu girmesın bu kadroya! Dun maç öncesı yazımda belırtmısdım ama Fatıh Terım benı yanıltdı.Herturlu eleştriye açık bır sekılde ust uste maçlarda hem penaltıya sebep olup hemde kırmızı kart gormek bır futbolcu ıcın ımkansız bı durum.Pekı ya bu maçın sayısı 3 ise ? kırmızı kart olmaması tek tesellı olsa gerek.Ya Muslera olmasa ? Prestıj dedıgımız Emırates kupasında şuan Porto'nun yerınde olabılırdık.Oyuncular hakkında turnuvadan sonra daha kapsamlı bır yorum yapacagım.Şimdilik bu kadar yarın kupa maçında Allah yar ve yardımcımız olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder