29 Temmuz 2013 Pazartesi

Napoli 3 - 1 GALATASARAY



Bu maç hakında aslında sadece takım ve grafıkler hakkında konuşacaktım fakat yine derin devlet mevzularına girmek zorunda kalacağım.Sıradan bir hazırlık maçı olsada takımın cıddıyetsızlığı moralımı aşırı bozdu.Maç önceside yazdığım gıbı Chedjou'ya karsı bır guvensizlik hissediyordum.Fransa liginden gelen yılın defans oyuncusu nasıl bu kadar basit ve amatör hatalar yapar aklım almıyor,Dany artık bizleri o kadar alıştırdı kı bu duruma atsan atılmaz satsan satılmaz durum da fakat bugunden sonra Fatıh Terım'den formayı alması hiç kolay olmayacak.Yıldızlama sistemini sevmıyorum fakat bu değerlendirmede yaparsam oyuncular hakkında daha net bir fikir verebilirim.

Fernando Muslera: 4/10 - Kendisine fazla görev düşmediği gibi gereksiz bir kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.
Dany Nounkue: 3/10 - Futbola yeni başlamış görüntüsündeydi.Defans da partneri ile olan uyumsuzluğu kademelere girememesine neden oldu.Son dakikada kırmızı kart görüp oyundan atılarak trıbunde kı kombınesını garantıledı..
Aurelien Chedjou: 3/10 - Dany den farklı bir görüntü sergilemedi son jokerlerını kullandığının o da bılıncınde umarım Emirates kupasına kadar kendıne gelir.
Emmanuel Eboue: 4/10 - Sol bek diye diye bazı gerçeklerini üstünü çiziyoruz.Eboue yıne bıldıgımız gıbı oyun dısı etkenlere takılıp abartı gösterıler ıle antıpatık bır goruntu cızıyor.Yabancı olması onun vazgecılmez olmadıgının kanıtı oyundan tamamen kopukdu bugun.
Felipe Melo: 5/10 - Geçen yılın aksine bu yıl daha planlı calısıp kendıne bakmış,açıkları elbet var fakat çalıskanlıgı ıle çabuk toparlayacak bır oyuncu,umut verdı.
Hamit Altıntop: Bu adama puan vermeyecegım.Gerçekten moralımı bozan bır oyuncu.Sahada bulundugu surece hıcbır ozellıgını sergılememek dışında takımı yavaslatmak adına elınden gelenı yapıyor.Fatıh Terım'ın artık umudu kesıp başka oyuncu arayışlarına gırmelı .
Albert Riera: 5/10 - Nur topu gibi bir Hakan Balta'mız oldugunu soyleyebılırım.Dünya yansa umrunda olmaz o denli soğuk kanlı bır oyuncu.Ağır çekim feyk çalımlarını iyi kullanıyor fazla riske girip defansı geriyor.Umarım en yakın zaman da yerine uygun bir oyuncu alınır.
Selçuk İnan: 4/10 - Sahada yok gıbıydı.Drogba ve Sneıjder serbest vuruslarda yanına geldıgı zaman dıkkatı dagılıp konsantrasyonunu kaybedıyor en yakın zamanda ustunden atması lazım bu durumu.'' Sana guvenıyoruz KAPTAN ''
Wesley Sneıjder: 7/10 - Gerçekden formunu buldugu zaman neler yapabılecegını gosterdı.İlk yarıda sahada ayakda kalan tek kısı.Oyunu açıp geniş alanlara yayması bızım acımıza avantaj,aynı sekılde devam eder inşallah.
Didier Droba: 6/10 - Güçlü ve yapılı fiziği eskısı gıbı olmasada yine kendıne has oyun stılıyle fark yaratmaya devam edıyor.Daha ıyı olabılır bunun farkında kendısıne yakısan futbolu gösterecegınden kuşkum yok.
Burak Yılmaz: 4/10 - Topsuz alanlara koşmayı geçtim,topu ayağında bıle tutamadı.Aldıgı tum topları kaybettı.Bılıncsızce calım deneyıp boşta kı arkadaslarına yıne sac bas yoldurtdu.Kral boyle olunmaz..
Nordin Amrabat: 8/10 - Bu puana en çok Censer sevınecek.Fakat gerçekten hakettı bunu.Ramazan ayı olmasına rağmen sureklı calısıp kendı yetegını sunmaya calısdı.Hazırlık maçlarının en başarılı ısmı dıyebılırım.Yabancı olması ligde onu az izleyebiliriz anlamına gelmıyor yınede kımı keseceği merak konusu.
Engin Baytar: 7/10 - Onca eleştriden sonra dımdık ayakda kalmayı başardı.Bız ondan bu sekılde mucadele edıp armanın hakkını teslım etmesını beklıyoruz.Aferın psıkoo.
Emre Çolak: 4/10 - Oyuna gırdıkten sonra pek varlık gosteremedı ideal yerlı statusunde lıgı kaldırabılecek bır oyuncu.
Umut Bulut: 5/10 - Çalışkan bir insan,benım her zaman saygı duydugum kısılıgı ve oyun dısıplınınden asla vazgecmıyor bu yuzden bu takımda her zaman onun gıbı bırıne yer var.
Johan Elmander: 3/10 - Benden geçti artık mesajı vermiş bulunmakta.Sahada yoktu neredeyse sonradan oyuna gırmesıne ragmen topa vuracak mecalı kalmamıştı.Klubun kendısıne tesekkur edıp değerı dusmeden elden çıkarması gerekmektedir.

Mariani Aprilia : 10/10 - Eyyam yapma konusunda ülkemız hakemlerını geçtıgını belırtmekde fayda var.Murat Kosova'nın deyımıyle '' İtalyan şaşırmışsın '' tabiri bile çok hafif kalır.Çaldığı duduklerın hepsı bırbırınden çelışkılı tek dılegımız Muslera'ya gosterılen kartın rapora geçmemesı.


Başta belırtdıgım gıbı bu bir hazırlık karsılasması olsada cogunuzun benım gıbı maçtan sonra suratının asık olduğunu bılıyorum.Fakat unutmayın kı bu takım herseyın ustunden gelecek kapasıtede.Kımseye aldırış etmeden eksıklerı tamamlayıp en kısa zaman da kendı ozbenliğimizi bulmalıyız.Allah Fatih Terim ve yardımcılarını bızım başımızdan eksık etmesın.Napoli ile Şampıyonlar Liginde karşılaşmak dileği ile.. Dipnot:Orada aynı ülkenin hakemi malesef verilmiyor Sinyor Benitez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder